Eleonora

Eleonora is een meubelmerk afkomstig uit Barneveld, Gelderland, en is dus een Nederlands topmerk dat garant staat voor kwaliteitsproducten. De stijlen van de meubels die bij Eleonora verkrijgbaar zijn, zouden omgeschreven kunnen worden als industrieel en lifestyle. De collectie van Eleonora wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan meubelen, zo is er een ruime keuze aan stoelen, fauteuils, banken, salontafel, televisiekasten, dressoirs en nog veel meer. 

 


De meubels van Eleonora

Het assortiment van Eleonora is onderverdeeld in een gedeelte met zit-meubelen en een gedeelte met andere meubelstukken. De overige meubels, waaronder eettafels, dressoirs en kasten vallen, kunnen bij Eleonora weer onderverdeeld worden in, industrieel/vintage en lifestyle, vooral de industrieel vintage meubels zijn helemaal 2017! Veel van de artikelen die verkrijgbaar zijn bij Eleonora hebben een grof afgewerkte/ doorleefde uitstraling en zijn voorzien van ijzeren elementen.

Deze opkomende industriele trend maakt al sinds enkele jaren zijn opmars en de verwachting is, dat deze tendens ook in 2017 doorgezet zal worden. Hiermee sluit het huidige assortiment van Eleonora perfect aan op de trends en ontwikkelingen in de meubelbranche, dit betekend dus, dat u, bij aanschaf van 1 van de producten van Eleonora, de komende jaren zult beschikken over een eigentijds interieur! 

Echter over smaak valt te twisten, niet iedereen is fan van deze industriele vintage look, voor deze mensen heeft Eleonora ook nog een gedeelte met meubels, die omschreven zouden kunnen worden als "tijdloos". 

De zitmeubelen van Eleonora zijn stijlvol en allemaal van hoogwaardige kwaliteit. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit stoelen, banken en fauteuils. Doordat het assoritment erg uitgebreid is, zult u veelal slagen in uw zoektocht naar het ideale zitmeubel voor uw interieur.